Inschrijf

Contact info

Financieel

Extra informatie

Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een "opmaat" inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen, ondertekenen en opsturen naar de ledenadministratie.

Diploma's

Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante (sport) diploma's heeft.

Vrijwilligerswerk (ouders/verzorgers)

Dit veld is uitsluitende bedoeld voor de ouders/ verzorgers van de mini's en voor de ouders/verzorgers van de junioren. Van ouders/verzorgers van jeugdleden wordt verwacht dat zij zich ook zullen inzetten voor de goede gang van zaken. Onderstaand kunt u uw voorkeur aangeven. Daarnaast worden de ouders/verzorgers een aantal maal per jaar ingeschakeld voor bardienst.

Overige opmerkingen/vragen

Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze hieronder stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.