Inschrijf
formulier
Scorebord
blok_subpage_links
Snel naar:
Lid worden

Inschrijfformulier Hockeyclub Waalwijk


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een "opmaat" inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen, ondertekenen en opsturen naar de ledenadministratie.

 
   
   
   
   
   
Diploma's
  Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante (sport) diploma's heeft.

 
   
   
   
Vrijwilligerswerk (ouders/verzorgers)
  Dit veld is uitsluitende bedoeld voor de ouders/ verzorgers van de mini's en voor de ouders/verzorgers van de junioren. Van ouders/verzorgers van jeugdleden wordt verwacht dat zij zich ook zullen inzetten voor de goede gang van zaken. Onderstaand kunt u uw voorkeur aangeven. Daarnaast worden de ouders/verzorgers een aantal maal per jaar ingeschakeld voor bardienst.

 
   
   
   
Overige opmerkingen/vragen
  Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze hieronder stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


< terug naar vorige pagina
Snel naar: