2Connect Hockey Academie

2Connect Hockey Academie

Hockey Club Waalwijk start in maart 2016 de 2Connect Hockey Academie voor kinderen die beter willen worden in hockey en onder begeleiding van een pro-trainer doelgericht en zeer specifiek willen trainen op zowel het verbeteren van basisvaardigheden als specialiteiten. Ook kinderen buiten Hockeyclub Waalwijk kunnen hiervoor inschrijven. Om niet te veel diversiteit in leeftijden te krijgen en de juiste persoonlijke aandacht te kunnen geven beginnen we de eerste academie voor kinderen in de D-jeugd. De groep zal uit maximaal 10 hockeyers bestaan. Tussentijds zijn er voortgangsgesprekken en prestatieanalyses om er voor te zorgen dat de persoonlijk gewenste doelen kunnen worden behaald.

Voor wie:
-Hockeyers in de D-jeugd
-Spelers met een intrinsieke wil om beter te worden
-Het is nadrukkelijk geen BSO activiteit
-Bij overschrijding van het maximaal aantal inschrijvingen bepaald de trainer de toelating, eventueel start een tweede groep.

Door wie:
- Professionele begeleiding van trainer(s) met HT3
- Inschakelbare begeleiding van looptrainers en fysiotherapie

Kosten:
Per deelnemer € 10,— per training
Betaling geschiedt vooraf, middels een incasso van KMHC Waalwijk

Trainingsdata, op woensdag vanaf 13:00, maximaal anderhalf uur.
23 en 31 maart
6, 13, 20 april
11, 18, en 25 mei
1 en 8 juni
eventueel nog 15 en 22 juni

Vol is vol, dus wees snel met je inschrijving!
Inschrijven kan middels een mailtje naar [email protected] onder vermelding van: Voornaam, achternaam, geboortedatum, geslacht, hockeyvereniging, lidnr., team, uitkomend in klasse, rekeningnummer, rekeningnummer.