Lid worden
Scorebord
blok_subpage_links
Snel naar:
Lid worden

Hockeyclub Waalwijk is een club voor iedereen. Je kunt bij ons namelijk al vanaf 3 jaar komen hockeyen en dat kan je tot oudere leeftijd volhouden. Natuurlijk kan je niet meteen zeggen of hockey leuk is en hiervoor kan je dan een aantal keer vrijblijvend mee trainen.


Naast een trainingslidmaatschap bieden wij ook hockey in competitie verband aan voor de kleintjes, junioren, senioren en veteranen. Wil je gewoon voor de gezelligheid hockeyen? Kom dan eens mee doen met de trimhockeyers op donderdagavond!


Proeftrainingen Jeugd

Nog nooit gehockeyd en zou je het toch een heel graag willen proberen? Bij Hockeyclub Waalwijk bieden we voor iedereen een aantal gratis proeftrainingen aan zodat je kind kan kijken of hockey iets voor hem of haar is.


Aanmelden voor de proeftrainingen of meer weten, kan door te mailen naar: [email protected]


Senioren (17+)

Altijd al op hockey willen gaan, maar nooit de stap genomen? Of altijd gehockeyd maar verhuisd richting Waalwijk? Dan ben je meer dan welkom om eens te kijken welk senioren, dan wel veteranen team goed bij jou past!


Hockey voor ouders

Kinderen moeten sporten, daar is menig ouder het mee eens! Maar waarom jij dan niet? Daarom biedt Hockeyclub Waalwijk speciaal voor ouders het trimhockey aan. Hier worden tactieken en technieken feilloos uitgelegd door een ervaren trainer, zodat je mee kunt praten met je kind en natuurlijk zelf ook lekker sportief bezig blijft! Na afloop wordt er gezellig wat gedronken met z'n allen. Deze trainingen vinden op donderdagavond plaats.


Meer info?

Wil jij meer informatie over hockeyen bij onze vereniging? Of misschien wil je jezelf wel direct aanmelden als lid? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en je krijgt zo snel mogelijk een reactie met meer informatie!


Klik hier voor het inschrijfformulier


Contributie seizoen 2021-2022


Categorie

Tarief

Kabouters 0 t/m 5 jaar € 75,-
Junioren 6 t/m 11 jaar € 200,-
Junioren t/m 17 jaar € 220,-
Senioren 18 t/m 65+ € 275,-
Trimhockey € 125,-
Dames Donderdag Avond € 155,-
SPR8*

€ 150,-

Trainingslid 6 t/m 17 jaar € 100,-
Trainingslid 18 t/m 65+ € 125,-
Hockey+ € 75,-
Niet spelend lid € 50,-
Studentenlidmaatschap** € 155,-
Vrienden van de hockeyclub € 25,-
Zaalhockey*** n.t.b.


* De SPR8 competitie is een recreatieve competitie van 8 tegen 8, op maandagavond. Leeftijd 25+, enige ervaring met hockey is gewenst. SPR8 is geen initiatief van de KNHB.


** Het studentenlidmaatschap is mogelijk als je minimaal 50 kilometer van Waalwijk of je woonplaats studeert. Elk jaar moet je dit opnieuw aanvragen met een kopie van de inschrijving van je school of universiteit. Deze kopie van inschrijving mail je aan [email protected].


*** Zaalhockey wordt buiten het hockeyseizoen om georganiseerd voor de gehele jeugdafdeling. De kosten zijn sterk afhankelijk van het aantal zaaluren en worden daarom altijd achteraf berekend en geïnd.


Inning contributie

De inning van de contributie vindt jaarlijks plaats begin september. De extra contributie voor de zaalhockey wordt omstreeks maart geïnd.


Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van een verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Bij tussentijdse opzegging volgt geen teruggave van de contributie en dient men de eventuele openstaande contributie nog te betalen.


Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk 31 mei van het lopende verenigingsjaar (bij minderjarigen door ouders/verzorgers) per email: [email protected]. In de opzegging vermelden: opzegdatum, naam en achternaam, geboortedatum, adres, e-mailadres, het team waarin gespeeld is en tenslotte de reden van opzegging.


Bevestiging opzegging
Binnen veertien dagen verstuurt de ledenadministratie een bevestiging van de opzegging. Geen bevestiging betekent dat er geen opzegging is ontvangen. Let dan ook goed op of de opzegging wordt bevestigd. Mondelinge afmeldingen of afmeldingen die worden gedaan bij andere personen dan de ledenadministratie worden niet in behandeling genomen.


Zwaarwichtige reden
Indien na 31 mei zonder zwaarwichtige reden wordt opgezegd, is men toch verplicht te betalen voor het lopende of nieuwe seizoen. Voor studenten die na 31 mei worden aangenomen geldt een uitzondering.

 
< terug naar vorige pagina
Snel naar: