Hockey+
Scorebord
blok_subpage_links
Snel naar:
Hockey+

Is Hockey+ iets voor uw kind?


Met 630 leden is hockeyclub Waalwijk een gezellige club in de Langstraat. Naast het trainen, hockeyen en leuke activiteiten voor jong en oud heeft hockeyclub Waalwijk als enige in de regio Hockey+. 

Hockey+ is sinds 2008 een begrip in Waalwijk e.o. en staat voor plezier en veiligheid voor kinderen die gebaat zijn bij extra begeleiding. 

Er wordt uitgegaan van normale regels, technieken en tactieken en het hockeyspel wordt in stappen aangeleerd door professionele begeleiding.


Een kind dat extra begeleiding nodig heeft mist dikwijls de aansluiting bij een reguliere sport. Door te gaan sporten met extra begeleiding, ontmoeten ze andere kinderen, sluiten vriendschappen en gaat een wereld voor ze open. 


Wij nodigen ouders en hun kind vanaf 8 jaar en ouder uit, die graag willen hockeyen  en extra en/of individuele begeleiding nodig hebben. Uw kind kan dan samen met andere kinderen spelenderwijs en met plezier geheel vrijblijvend het hockeyspel leren. 

Wij zorgen voor een hockeystick. 

Na een aantal trainingen bekijken we met de trainers en ouders of hockeyen voor uw kind een geschikte sport is.

M.u.v. de schoolvakanties zijn ouders en kinderen elke zaterdag van 11.30 – 12.30 uur van harte welkom bij hockeyclub Waalwijk, Olympiaweg 14, 5140 AG Waalwijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met coördinator Conny Rondel. [email protected] of 06 33 26 19 62

 
< terug naar vorige pagina
Snel naar: