blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Jeugd uit de 3-6 en 8 tallen geef je nu op voor de Sterrennacht

23-9-2016

Lieve meisjes en jongens uit de 3-6 en de 8 tallen,

Het is weer zo ver. Sterrennacht gaat binnenkort plaatsvinden. Hiermee luiden we het nieuwe hockey seizoen in en kun je elkaar beter leren kennen. Het is dus ook leuk om je als team in te schrijven.

Dit jaar vind de Sterrennacht plaats op ZATERDAG 15 OKTOBER OM 16.00 u tot zondagochtend 16 oktober 9.30 uur
We gaan allerlei spelletjes met elkaar doen, lekker eten samen en voor degene die het leuk vinden, slapen we in eigen tentjes op het hockeyveld. Je kunt met elkaar afspreken wie wat meeneemt. Tenten en eigen slaapspullen zijn nodig. Neem warme kleding mee en natuurlijk je hockey kleren. We maken gebruik van het clubhuis ivm eten en toiletten.

De stoere hockey bikkels die blijven slapen mogen ZONDAG 16 OKTOBER OM 09.30 u weer opgehaald worden door de papa en mama's. Degene die niet blijven slapen kunnen om 21.30 na het avondprogramma worden opgehaald.

Geef jezelf en/of je team op voor 01 oktober op [email protected] en we zien jullie op 15 oktober. Vindt u het als ouder leuk om mee te helpen deze dag (alle hulp is welkom) of een nachtdienst te draaien dan kunt u zich ook opgeven op [email protected]

Groetjes,
De Sterrennacht Commissie

< terug naar overzicht
Snel naar: