Snel naar:
< terug naar overzicht

Hockey Hocus Pocus

Nieuwsafbeelding
19-12-2016
Het is nog ver weg, maar de week staat nu alvast! Hockeykampen.nl komt namelijk 19 t/m 21 juli 2017 weer naar Waalwijk toe. Best makkelijk om nu al te weten toch?! Er zitten namelijk wat voordelen aan verbonden, wanneer u uw kind(eren) nu al inschrijft voor dit te gekke kamp!- U kunt uw zomervakantie erop afstemmen
- Uw kind(eren) kan/kunnen nog langer uitkijken naar dit te gekke kamp
- U krijgt maar liefst 25 euro korting bij inschrijving
- Uw kind(eren) krijgen een te gek hockeykampen.nl T-shirt tot 3 april!
- Een geweldige zomer voor uw kind

Want wat was het te gek vorig jaar, heel veel hockey, met nog veel meer plezier! De dag wordt namelijk op ieder apart kind ingericht met spelletjes en hockey. Wilt uw kind heel veel hockeyen, om zo de beste van het team te worden? trucjes leer je hier heel veel, en spelinzicht groeit met de dag! Vandaar dat het thema dit jaar Hockey Hocus Pocus is, toveren met bal en stick!

Maar denkt u nu dat uw kind te jong is om zich een hele dag te concentreren op hockey? Maakt u zich dan maar totaal niet druk, er is genoeg afleiding tussendoor wanneer uw kind dat wenst! 

Dit kamp is zo gaaf! en daarom speciaal voor onze club vanaf 5 t/m 14 jaar, waar de groepjes gemaakt worden op leeftijd en niveau, maar wordt ook rekening gehouden met vriendjes of vriendinnetjes!

Wilt u meer weten? Olaf Koning kan u alles vertellen over dit te gekke kamp, inmiddels heeft hij namelijk al 5 jaar ervaring als ambassadeur en begeleider bij Hockeykampen.nl en heeft hij vroeger zelf ook altijd mee gedaan aan deze kampen!

Hopelijk zien wij jou ook deze zomer!


< terug naar overzicht
Snel naar: