blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Hockeykampen.nl 21 oktober

Nieuwsafbeelding
19-10-2017

ALLERLAATSTE KANS OM MEE TE DOEN!

Oranjedag: Back in Action, 21 oktober op KMHC Waalwijk

Al meer dan 70 kinderen hebben zich opgegeven voor deze fantastische dag! Kom jij van KMHC Waalwijk, dan krijg je 50% extra korting en kost deze dag maar €15 EUR!

Meer informatie over het kamp of inschrijven, hieronder:

Deze herfstvakantie keert Hockeykampen.nl weer terug op Waalwijk! De Oranjedag: Back in Action wordt één fantastische dag vol plezier, hockey, en natuurlijk meer en meer oranje! We gaan een gaaf programma draaien, goed gevuld met hockey en andere spellen! Daarnaast komen er toppers uit de Hoofdklasse een clinic geven aan alle deelnemers!

Natuurlijk is het het leukst om de dag mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kan je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kan je samen een geweldige ervaring beleven.

Voor de dag geldt nu een mooie korting:  als lid van KMHC Waalwijk ontvang je namelijk 50% korting op de op dit moment geldende prijs, dus betaal je nog maar €15! Hier wil je natuurlijk van profiteren, dus meld je snel aan! Dit kan via de website: www.hockeykampen.nl

De dag belooft nu al geweldig te worden! Hier wil en moet je bij zijn! Meld je nu aan en mis het niet: Oranjedag: Back in Action op 21 oktober bij KMHC Waalwijk!

< terug naar overzicht
Snel naar: