Snel naar:
< terug naar overzicht

3-daags Hockeykamp Waalwijk

Nieuwsafbeelding
10-4-2018 Na het succes in 2017 op KMHC Waalwijk wordt er ook in 2018 weer een geweldig kamp neergezet!! Met een gaaf, nieuw thema (nog even geheim), leerzame oefeningen en de leukste begeleiders die je je maar kan voorstellen, wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.
Voor wie is het Hockeykamp op KMHC Waalwijk?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. De groepjes worden namelijk ingedeeld op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je net bent begonnen met hockey is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt, zal je in een betere hockeygroep worden geplaatst. De oefeningen zullen veelal op individuele technieken gericht zijn, waardoor je zichtbaar beter wordt!

Datum van het zomerkamp?
De kampen van Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer. Het kamp bij Waalwijk is van 9 t/m 11 juli 2018. Dit is een driedaags kamp zonder overnachting. Je slaapt dus lekker thuis. De prijs van het kamp is 199 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je snel bent met beslissen, dan krijg je een vroegboekkorting. Deze prijs is 179 euro. 

Programma Hockeykamp KMHC Waalwijk?
De eerste dag van het kamp start om 9.30 uur met het openingspraatje, natuurlijk kan je dan al vanaf 9.00 uur gebracht worden. Als het nou echt niet anders kan, ivm werk van je ouders of iets dergelijks mag je al om 8.30 uur gebracht worden. Dit moet je dan wel even per mail of telefonisch laten weten.

Na de opening gaan we elkaar eerst leren kennen, wel snel, want we komen natuurlijk om te hockeyen, en nog beter te worden! Alle hockeyoefeningen duren ongeveer 20 minuten en zijn speciaal gericht op de basis oefeningen, die uitgebouwd worden naar wedstrijdsituaties. De basis van iedere oefening is dat je veel balcontact hebt en goed aan je techniek kan werken un uitdagende en leuke oefeningen. Zo zul je zien dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur gaan we lekker naar de tafels toe om aan de lunch te beginnen. Hier krijg je een gezonde lunch met wat te drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauze is het lekker even ontspannen, maar gaan we ook de lachspieren trainen met leuke en vooral gekke spelletjes. 

Als de lunchpauze er dan opzit gaan we in de middag naar hockey ook leuke andere activiteiten doen, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf! Om 16.30 uur is de kampdag helaas alweer afgelopen en kan je tot 17.00 uur weer worden opgehaald. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het even weten.

De andere 2 dagen zullen er ongeveer hetzelfde uit komen te zien. 1 van de 3 dagen zal er ook een spectaculaire clinic gegeven worden door een (jeugd) international. Wie dit is, is afhankelijk van het trainingsschema van de nationale teams. Dat wordt richting de zomer pas bekend. 

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Waalwijk! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de HOCKEYSHOW, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en laat zien wat je allemaal hebt geleerd.

Aanmelden voor het hockeykamp in Waalwijk?
Als je wilt, zullen we je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen. Daarnaast wordt er gekeken naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockey di is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding krijg je een factuur opgestuurd, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Aanmelden doe je hier: IK DOE MEE
< terug naar overzicht
Snel naar: