Snel naar:
< terug naar overzicht

70-JARIG JUBILEUM | Hockeyclub Waalwijk

26-4-2018 70 Jaar Hockeyclub Waalwijk dat vieren we graag samen!

Kleedjes op tafel, schaarse verlichting, huiselijke gezelligheid, en André Hazes op de achtergrond. Dat maakt samen met u als gast een feestelijke bruin café avond op zaterdag 1 september! Zodra u om 17:30 uur door de gordijnen binnentreedt, wordt u hartelijk ontvangen met een lekker drankje. Vanaf 18:30 uur passeren diverse kleine culinaire smaakvolle gerechten de revue terwijl u kunt genieten van fijne muziek en een goed gesprek. Als om 21:00 uur de jongste jeugd naar huis is, zetten we de muziek een tandje harder en is het café écht geopend! Natuurlijk zal een echte Nederlandse artiest niet ontbreken deze avond. Om 01.00 uur sluit het café en bent u een hele feestelijke ervaring rijker, dat beloven we u!

En dan op tijd naar bed, want zondag 2 september belooft een gezellige en sportieve dag te worden voor de hele familie! Om 10:00 start namelijk het AH Jansen WOM Toernooi. U strijdt samen met andere leden vanaf de 8-tallen tot en met de veteranen in een gemixt team om de felbegeerde bokaal. Voor de jongste jeugd is er die zondag een speciale springkussenmiddag, zodat zij lekker kunnen spelen en hockeyen natuurlijk!. Speelt u zelf niet mee, dan komt u toch wel gezellig kijken en aanmoedigen? Vanaf 15:00 uur nodigen wij u dan ook graag uit om samen nogmaals het glas te heffen op ons 70 jarig jubileum, met een speciale ontknoping om 15:00 uur. Wat dat precies is, blijft nog even geheim. Om 16:30 uur volgt de prijsuitreiking en gaat de barbecue aan. 

Onder het genot van een lekker hapje en een drankje sluiten we het weekend dan graag met iedereen samen af. 70 Jaar ... is vooral aan uw inzet, uw enthousiasme en uw support te danken. Natuurlijk wilt u dit feestelijke weekend niet missen. 

Schrijft u zich daarom zo snel mogelijk in door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u op 1 september persoonlijk op te wachten voor een jubileumdronk!

De inschrijf opties zijn als volgt:
Optie 1 - Zaterdag 1 september - Walking Dinner € 15,- (7 gerechten)
Optie 2 - Zondag 2 september - AH Jansen WOM Toernooi € 10,- (Deelname, lunch en bbq)
Optie 3 - Zondag 2 september - Afsluitende bbq na receptie € 5,-

Bruin Café avond (zaterdag 21:00 uur) en Receptie (zondag 15:00 uur) zijn vrij toegankelijk, al stellen wij het zeer op prijs als u ons laat weten of u aanwezig bent.

Klik hier voor een overzicht van de huidige inschrijvingen
< terug naar overzicht
Snel naar: