Snel naar:
< terug naar overzicht

PubQuiz Vrijdag 9 November

Nieuwsafbeelding
4-10-2018 Aanstaande 9 november organiseert Hockeyclub Waalwijk een PubQuiz, in samenwerking met de Five Kings in ons clubhuis. Vanaf 19.00u bent u welkom om een tafel uit te gaan zoeken en stipt om 20.30u zal de eerste vraag langskomen.

Wat is nu eigenlijk een PubQuiz?
Tijdens deze quiz vliegen de "oh ja" momenten je om de oren als je niet op tijd met de juiste feitjes komt. in 8 rondes wordt je team, bestaande uit maximaal 5 personen, blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquizvragen. De PubQuiz kent zijn oorsprong in Engelse pubs, maar wint de afgelopen jaren ook aan onze kant van de Noordzee aan populariteit. De kracht van de PubQuiz ligt in de diversiteit van de vragen. Daarmee is deze zeer geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Hilariteit en strijd voor iedereen. Aan het einde wint er een team en zij krijgen natuurlijk een prijs!

Wie mag er mee doen?
Dat is eenvoudig, eigenlijk iedereen vanaf de B-jeugdleeftijd. De vragen zijn van zulke aard, dat het voor iedereen leuk is om mee te spelen. Misschien is het zelfs wel slim om met een gemengd team in te schrijven! Zowel qua geslacht als leeftijd.

Inschrijven dus maar! 
Je schrijft een team in van minimaal 3, maar maximaal 5 personen in. Deelname kost €10,- per team. Je kunt je vanaf nu tot uiterlijk woensdag 7 november opgeven middels een mailtje naar [email protected] Geef bij aanmelding even door wie er in het team zitten en wat natuurlijk je teamnaam is!

Hopelijk tot ziens bij de PubQuiz van Hockeyclub Waalwijk.
< terug naar overzicht
Snel naar: