blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

BELANGRIJK! | Zaalhockey 19/20

30-7-2019
Het zaalhockey seizoen is nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al begonnen. Zo zijn wij druk bezig met het opstellen van een ‘Zaalhockey Handboek’ en zijn alvast de zaaluren voor komend zaalhockey seizoen bij de gemeente Waalwijk gereserveerd. 

Hierbij in elk geval al wat informatie:

Zaalhockey Periode

Het seizoen loopt van 25 november t/m 16 februari. In de weekenden van 28/29 december en 4/5 januari organiseert KMHC Waalwijk geen wedstrijden. Andere clubs kunnen dit echter wel doen. Meer details over de wedstrijddagen en trainingen zullen in oktober/november volgen.


Zaalhockey Contributie

De contributie voor het zaalhockey wordt bepaald op basis van het aantal deelnemers en de daarvoor benodigde zaaluren. Ter indicatie, de zaalhockey contributie bedroeg afgelopen seizoen 72,50 EUR. De exacte contributie wordt in maart bepaald en hierover zal nog een aparte communicatie over volgen.


Afmelding Zaalhockey

In tegenstelling tot afgelopen zaalhockey seizoen, kun je ervoor kiezen dit jaar wel of niet te gaan zaalhockeyen. Mocht je vanwege blessure of andere voor jou geldige redenen niet willen deelnemen, geef dit dan vóór maandag 26 augustus door bij de zaalcommissie. 

Geef bij de afmelding aan wat de reden van de afmelding is, jouw naam en team. De zaalcommissie is te bereiken op het e-mailadres: [email protected]. Dit geeft ons de tijd om de eventuele afmeldingen met de desbetreffende coaches te bespreken en indien nodig de gereserveerde zaaluren te annuleren.

Indien je ná maandag 26 augustus afmeldt voor de zaalcompetitie, zijn wij genoodzaakt de contributie voor de zaalcompetitie in rekening te brengen. Eventuele afmeldingen die betrekking hadden op voorgaande jaren dienen opnieuw te worden aangeven.


Meer informatie omtrent het zaalcompetitieseizoen 2019-2020 zal eind september / begin oktober volgen. Mochten er nu al vragen zijn dan zijn wij uiteraard bereikbaar op bovenstaand e-mailadres.

Hopend op een mooi zaalseizoen,

De zaalcommissie
Johan Medel Espinoza
Olaf Koning


< terug naar overzicht
Snel naar: