blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Sterrennacht 2019

13-8-2019
Het is dan eindelijk weer zo ver. De befaamde sterrennacht komt eraan! De sterrennacht is iets waar elke speler nog mooie herinneringen aan heeft en dit jaar is het aan jullie om onvergetelijke herinneringen te gaan maken.Want wat is er leuker dan stiekem elkaars luchtbed leeg te laten lopen, marshmallows te roosten boven het vuur en nog veel meer. Maar dat houden we nog even geheim voor jullie.

De sterrennacht is voor de spelers en speelsters van de 3-tallen, 6-tallen, 8-tallen en de D-tjes en zal plaats vinden van zaterdag 24 op zondag 25 augustus bij hockeyclub Waalwijk. 

Op 24 augustus om 12:30 uur zijn jullie welkom om je tenten op te gaan zetten en op 25 augustus om 10:00 uur is het dan echt weer tijd om de tenten af te breken. Natuurlijk mogen jullie ouders daarmee helpen. Wat er in de tussentijd gebeurt is nog een verrassing maar vervelen zal er niet bij zijn! 

Het avondeten en ontbijt zal worden geregeld, en het is heus geen droog brood.

Voor de sterrennacht moeten naast de algemene logeerspullen nog een aantal dingen worden meegenomen:
- Een tent, Het leukste is als heel je team of een groot deel ervan bij elkaar kan, dus neem een zo groot mogelijke tent mee.
- Matje of luchtbed
- Hoeslaken
- Slaapzak of dekbed
- Kussen (indien nodig)
- Zaklamp
- Oude kleren
- Hockeystick, bitje en scheenbeschermers
- Handdoek
- Extra paar kleren 
- Ouders (om de tenten mee op te zetten)en natuurlijk heel veel snoep.

Overnachten is leuk maar niet verplicht. Wil je liever thuis slapen maar toch deelnemen aan de sterrennacht dan mag dat ook! Je kunt dan na het avondeten worden opgehaald om 19:00 uur. Overnachten mag vanaf de 6tallen.

Ben je klaar voor een avond vol plezier, gekkigheid en nog veel meer?! Stuur dan een mail naar: [email protected] met je naam, team en eventuele allergie├źn of andere zaken waar wij rekening mee dienen te houden. 

Inschrijven kan tot vrijdag 23 augustus 17:00 uur.

Voor de sterrennacht is een kleine bijdrage van 12,50 nodig als je blijft slapen en 7,50 als je niet blijft slapen. Het geld dient contant betaald te worden op de sterrennacht zelf.

Hopelijk tot zaterdag 24 augustus!
Groetjes van Sebastiaan en Els.
(De Minicommissie)
< terug naar overzicht
Snel naar: