blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Begeleiding voor coaches

26-8-2019
Het seizoen 2019-2020 staat weer voor de deur, in het aankomende seizoen willen wij als TC de coaches van onze teams wat vaker gaan begeleiden. U als coach, bent essentieel voor de jongens en meisjes van uw team. 
In het verleden zijn er vaker coachbijeenkomsten geweest en we hebben de ambitie om deze begeleiding structureler te gaan aanbieden.

In deze 1ste bijeenkomst willen we het samen met u hebben over de taken die je hebt als coach van een team. Deze bijeenkomst is voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren coach. 

Deze eerste bijeenkomst zal plaats gaan vinden op donderdag 5/9 om 20:00 in het clubhuis van Waalwijk.
We hopen rond 21:30 klaar te zijn en u naar huis te sturen met wat nieuwe inzichten omtrent het coachen van een team.  

Tijdens deze bijeenkomst zullen de volgende thema's worden behandeld; Wedstrijdvoorbereiding, wedstrijdbespreking (BBZ, NBBZ, opstelling en strafcorner), tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd. Deze bijeenkomst zal begeleid worden door Sebastiaan van Tiggelen en Gijs Hulskorte.

Dus bent u een coach van een jongens of meiden team en is dit iets voor u, meld u dan aan door een mail te sturen naar [email protected] 

Vermeld in de mail, uw naam, het team dat u gaat coachen en wat uw ervaring is m.b.t. coachen. Heeft u vooraf al vragen/opmerkingen, vermeld ze gerust in uw aanmeldingsmail.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet. 
< terug naar overzicht
Snel naar: