blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Belangrijke informatie Zaalcompetitie

14-10-2019
Zaalhockey Handboek
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het zaalhockey handboek, met daarin o.a. informatie voor de zaalwachten, de materialen en instructies voor de coaches.

Lees alle het handboek goed door, zodat alles rondom en tijdens de wedstrijden en trainingen soepel kan verlopen.

Het zaalhockey handboek kun je vinden op de ZAALHOCKEY pagina.

Trainingsschema
In het handboek kun je ook al zien waar en wanneer je trainingen gepland staan. Het trainingsschema volgt later ook op de website zelf.

Informatieavond voor coaches
In de week van 18 november zullen er voor de coaches van de deelnemende teams informatieavonden worden georganiseerd. Exacte data en tijdstip volgt nog.

Belangrijke data vanuit de KNHB
De bond heeft aangegeven dat zij op 15 november het wedstrijdschema gaan publiceren. Zodra dit bekend is, zullen wij dat ook met jullie delen.

Uitgifte zaalmateriaal
De uitgifte van de benodigde zaalmaterialen (zaalballen, bandjes en eventueel hoezen voor de keepers) start vanaf dinsdag 5 november. Graag in het team onderling afstemmen wie van het team de zaalmaterialen gaat ophalen. De zaalmaterialen worden door Olaf Koning uitgedeeld op de volgende dagen:

  • Dinsdag 5 november 19.00-20.30 uur
  • Dinsdag 12 november 19.00-20.30 uur
  • Dinsdag 19 november 19.00-20.30 uur
Mocht het niet lukken om op één van deze dagen de spullen op te halen, dan graag een e-mail sturen naar: [email protected].
 
< terug naar overzicht
Snel naar: