Blok
Snel naar:
< terug naar overzicht

Paul van Hest overleden

Nieuwsafbeelding
2-3-2020 Wij ontvingen het droevige bericht dat ons lid van verdienste, Paul van Hest, op 26 februari jl. op 71-jarige leeftijd is overleden.

Als 13-jarige werd Paul lid van de Hockeyclub Waalwijk. Paul speelde niet geheel onverdienstelijk in diverse jeugdteams. Na de overstap van junior naar senior kwam Paul terecht in een gezelligheidsteam Heren-V.Heren-V was in de jaren 70/80 een bekend fenomeen. Het team organiseerde de drukbezochte en beroemde wijnfeesten. De leden en hun introducees konden tegen betaling een fles wijn van een bekend merk/jaar kopen. Vervolgens liepen voornamelijk de heren te pronken met de fles onder de arm en ging men bij elkaar proeven en snoeven wat de lekkerste wijn was. Tot aan het overlijden van Leontine, die de redactie voerde en het clubblad de "Stickā€ typte moest de Stick zichzelf bedruipen door middel van advertenties. Tegenwoordig gaat een telefoontje naar een beoogd sponsor. Maar daar geloofde Paul niet in. Persoonlijk een bezoek brengen was zijn motto. Het was dan ook geen verrassing voor de leden dat Paul in 2009 werd voorgedragen tot lid van verdienste. Paul was Hockeyclub Waalwijk en dat bleek ook toen hij 10 jaar geleden zijn eerste kleindochter Yfke op haar geboortedag als lid liet inschrijven bij Hockeyclub Waalwijk.

In 2013 meldde Paul zich als één van de eerste, om sponsoren binnen te halen voor de nieuwbouw van het clubhuis. Al gauw bleek dat zijn persoonlijke bezoeken aan de Waalwijkse middenstand en de bedrijven in Waalwijk de club zeker geen windeieren bracht.

Paul wist als geen ander waar hij het grote geld en de giften in natura moest halen. Het resultaat, een gezellig, sfeervol clubhuis, dat dankzij de grote inzet van Paul en het bestuur van de nieuwbouwcommissie tot stand is gekomen. Paul zou in 2021 zijn 60-jarig lidmaatschap vieren. Op woensdag 4 maart a.s. om 10:30 uur wordt in de kerk St. Jan de Doper in Waalwijk een uitvaartmis voor Paul opgedragen. De crematie zal in besloten familiekring plaatsvinden.

Langs deze weg wensen bestuur en de leden van Hockeyclub Waalwijk, zijn vrouw Rietje, de kinderen en kleinkinderen voor de toekomst sterkte en kracht toe om dit grote verlies te dragen.
< terug naar overzicht
Snel naar: