Wedstrijden afgelast vanwege coronavirus

11-3-2020
Update 19 maart 2020, 14.00 uur

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland zijn alle competitiewedstrijden afgelast tot en met 6 april a.s.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer deze wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland.

De situatie wijzigt op dit moment per dag. Daarom zijn nog diverse scenario’s mogelijk. Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal.

Zodra er meer duidelijk is, zullen we jullie nader informeren.

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.