Hockeyprotocol mei 2020

2-5-2020
Gelukkig, we mogen weer een beetje hockeyen! Om veilig en verantwoord te kunnen sporten, is we een aantal nieuwe spelregels. Die hebben we in het onderstaande hockeyprotocol voor u op een rijtje gezet. Dit zijn geen vrijblijvende richtlijnen, maar de nieuwe werkelijkheid waar we ons bij Hoceyclub Waalwijk allemaal aan zullen moeten houden. Alleen op deze manier krijgen we van de gemeente de ruimte om de trainingen te blijven geven.

Het document is opgesteld met één doel: zorgen dat we weer veilig kunnen sporten. De inhoud, komt niet uit de lucht vallen. Het is samengesteld op basis van de richtlijnen van het RIVM, het rijk, NOC*NSF en de KNHB, aangepast op de omstandigheden en het complex van onze club.