blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Competitie 2020-2021

24-8-2020
Nu de competities weer bijna van start gaan, hebben we een pagina ingericht met alles wat je moet weten over het spelen van (competitie)wedstrijden en het coronavirus.

Wat te doen als er een besmet persoon speelt in een team? Wat gebeurt er met de standen als wedstrijden niet worden gespeeld? De KNHB geeft op dergelijke vragen op de pagina 'Hockeycompetitie en het coronavirus: spelen met deze richtlijnen'. De pagina wordt regelmatig geupdate en de informatie wordt waar nodig continu uitgebreid en geactualiseerd.

Het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen: verenigingen, hockeyers, vrijwilligers en hockeyfans. De KNHB vraagt iedereen om de opgestelde richtlijnen goed door te nemen zodat we er gezamenlijk zorg voor kunnen dragen dat we competitie kunnen blijven spelen op een veilige en verantwoorde manier.

Protocol Verantwoord Sporten
De sportbonden en NOC*NSF hebben de richtlijnen en maatregelen van de overheid vertaald naar een sportprotocol verantwoord sporten. Het protocol wordt steeds aangepast als de actualiteit daarom vraagt. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

De veelgestelde vragen sluiten aan op het geldende sportprotocol.

Horeca
Met ingang van 1 juli de sportkantines, terrassen en zelfstandige restaurants op sportlocaties weer open. De protocollen van de KHN (Koninklijke Horeca Nederland) zijn hierin leidend.
< terug naar overzicht
Snel naar: