Blok
Snel naar:
< terug naar overzicht

Een NIEUW hockeykamp bij Hockeyclub Waalwijk!

Nieuwsafbeelding
20-5-2020
Al een aantal jaren organiseert Hockeyclub Waalwijk verschillende hockeykampen, maar vanaf dit jaar gaan we het totaal anders doen. We gaan namelijk ons eigen hockeykamp organiseren!

Dit hockeykamp wordt er een om nooit meer te vergeten. Drie dagen hockeyen met vriendjes en vriendinnetjes, voor een superscherpe prijs! Kwaliteit, maar zeer zeker ook FUN zijn belangrijke ingrediƫnten. Daarom zijn we inmiddels druk bezig met het werven van de beste trainers! Wat dacht je van de CAPTAIN van Heren 1? De coach van Dames 1? Maar natuurlijk ook talenten van grote omliggende clubs als HC Den Bosch.

Tijdens dit hockeykamp zul je niet alleen tactisch beter worden, maar zeker ook technisch. Je gaat de gaafste trucjes leren, die je aan eind van het kamp aan je ouders kunt showen!

Kortom.. DIT WIL JE NIET MISSEN

Voor wie is het hockeykamp?
Het hockeykamp is voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Van elk niveau is iedereen welkom, of je nu net begint of dat je al jaren ervaring hebt. We delen de groepjes in op basis van niveau, maar natuurlijk kijken we ook naar vriendjes en vriendinnetjes.

En wanneer is het hockeykamp?
Wie wil er nou een hockeyloze zomer.. Niemand toch? Daarom zal het kamp plaatsvinden van 13 juli t/m 15 juli 2020. Tijdens dit driedaagse kamp zal het aan niets ontbreken: eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. De kosten zijn normaal € 149, maar als je je aanmeldt voor 1 juni, dan zijn de kosten € 125. Schrijf je dus snel in om gebruik te maken van deze vroegboekkorting!

Hoe ziet het programma er uit?
Iedere dag mag je vanaf 9:00 uur gebracht worden. Zorg wel dat je er uiterlijk 9:30 uur bent, want dan willen we snel gaan beginnen met hockeyen.

De eerste dag beginnen we met het indelen van de groepjes voor het kamp. Ook ontmoet je dan de trainer(s). Na de kennismaking starten we snel met hockeyen, want daar zijn we natuurlijk voor gekomen. Uitdagende oefeningen, die worden aangepast op je niveau. Dat is wat centraal staat bij het hockeykamp. In de pauzes wordt er vooral plezier gemaakt! Onder andere met een echte hockeyquiz! Zorg dus dat je alles te weten komt over hockey.

We eindigen de dag om 16:30 uur. Wij zouden het fijn vinden als de kinderen uiterlijk 17:00 uur worden opgehaald. Dan hebben wij tijd om alles op te ruimen en ons weer klaar te maken voor de volgende dag.

Kunnen we ons samen aanmelden?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het zelfde groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zullen we kijken naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kunt halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit kunt maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Aanmelden?
Stuur een mail met daarin: je naam, team, en club naar [email protected]

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar [email protected].
 
< terug naar overzicht
Snel naar: