Blok
Snel naar:
< terug naar overzicht

Aangescherpte maatregelen per 14 oktober

14-10-2020 Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft premier Rutte tijdens de persconferentie van 13 oktober een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken.

Voor ons betekent dit dat alle hockeyactiviteiten (wedstrijden en trainingen) van de senioren (vanaf 18 jaar) zijn stilgelegd.

Onze mini’s en jeugd (tot 18 jaar) mogen nog wel trainen, maar ook voor hen komen de competitie- en oefenwedstrijden tegen andere clubs te vervallen voor de komende 4 weken. Het trainingsrooster blijft voor hen ongewijzigd.

Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten. De toiletten in de hal zijn tijdens de trainingen wel toegankelijk. Alle verdere regels t.a.v. toeschouwers en het betreden van ons complex blijven onveranderd gehandhaafd.

De KNHB wil zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later, bijvoorbeeld eind november of in december, alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. In de planning zal uiteraard rekening worden gehouden met de teams die gaan deelnemen aan het zaalhockey zodat beide mogelijk is. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de datum vanaf wanneer er weer mag worden gespeeld.

Zodra er meer duidelijkheid is over de exacte invulling, zullen we jullie hierover informeren.
< terug naar overzicht
Snel naar: