blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

LIMITED EDITION Waalwijk Sweater

Nieuwsafbeelding
23-10-2020
Omdat de vorige sweateractie zo goed is ontvangen, hebben we besloten om weer een leuke actie op te zetten, maar dan met deze LIMITED EDITION! De nieuwe sweaters hebben dezelfde pasvorm als de I Love Hockey sweaters (wel zo makkelijk). Alleen met een wat aangepaste uitstraling. Hoe gaaf is het als we als club deze uitstraling naar andere clubs brengen!

SAMEN ZIJN WE EEN!

WAT EXTRA INFO
De bordeauxrode truien worden geleverd met witte bedrukking voor zowel de optionele naam en tekst op de achterzijde. Voor de witte sweater geldt dat de naam in het zwart bedrukt wordt en de tekst op de achterzijde in het bordeaux.Alle sweaters kunnen vanaf 27 november* worden afgehaald in het clubhuis tussen 18:00 en 20:00 uur (rekening houdend met de Corona regels).

BESTELLEN
Vul het bestelformulier (onderaan dit bericht te downloaden) compleet in en mail deze naar [email protected]. Dan zorgen wij dat je je sweater netjes op tijd in ontvangst kunt nemen.

*Alle mails vóór 12 november worden geleverd op 27 november. Alle mails van 12 tot 19 november worden geleverd op 4 december. Er geldt wel op = op.


< terug naar overzicht
Snel naar: