Blok

1-3-2021
Bestuur - Penningmeester
De penningmeester draagt zorg voor een verantwoord beheer van de financiën van de vereniging. Tevens is het doel van de functie het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Evenals het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid van de club.

Bestuur - Hockey technische zaken
Het ondersteunen van het wedstrijd- en technisch hockeygebeuren gebeuren binnen de club.

Commissielid PR, Communicatie & Sponsoring
Zorgdragen voor de PR, communicatie en sponsoring van de club. Tevens betrokken bij het verstrekken van interne en externe informatie, met als belangrijkste middelen de website en social media.

Lijkt het je wat?
Ben je geïnteresseerd in een van de functies, of weet je iemand die misschien wel interesse heeft, laat het ons dan zeker weten! Stuur een mail naar [email protected].