blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Nieuws over de teamidelingen

5-6-2021

Graag willen we jullie informeren over het einde van dit seizoen en de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022.

Teamindelingen meisjes
Het einde van het seizoen komt alweer in zicht en daarmee ook de nieuwe teamindelingen. Met input van de coaches hebben we weer geprobeerd om deze legpuzzel zorgvuldig te maken. Hierbij rekening houdend met ieders wensen en input. We realiseren ons dat het niet altijd mogelijk is om iedereen tevreden te stellen, maar we hopen op jullie begrip. Op vrijdag 11 juni worden de teams bekend gemaakt voor de meisjes. Per e-mail zullen je bericht krijgen in welk team je bent ingedeeld. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, stuur dan een berichtje naar [email protected].

Competitie meisjes
Vanuit de hockeybond is er op de valreep nog goed nieuws gekomen! Er komt een korte regionale competitie van drie wedstrijden, op zaterdag 12, 19 en 26 juni. De coaches zijn benaderd of ze hieraan willen deelnemen.

Training meisjes
In verband met de regionale competitie blijven we tot 26 juni met de huidige teams trainen. De twee weken daarna, van maandag 28 juni t/m 9 juli, wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Wil je weten wanneer je training in de nieuwe samenstelling is? Raadpleeg dan het trainingsschemaen zoek je 'nieuwe' teamnaam.

Jongens vanaf de 8-tallen
De combi-teams DES/Waalwijk zullen met de NIEUWE teamsamenstelling deelnemen aan de regionale competitie op 12, 19 en 26 juni. Dit houdt in dat de teamindelingen voor deze teams zaterdag 5 juni per mail bekend worden gemaakt. De training zal dus vanaf maandag 7 juni met je NIEUWE team zijn, 9 juli is de laatste trainingsdag. Raadpleeg het trainingsschemavan je eventueel nieuwe team op de site. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, stuur dan een berichtje naar [email protected].

< terug naar overzicht
Snel naar: