blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Nieuw tenue

16-9-2021
In oktober gaan we over naar nieuwe clubkleding met nieuwe sponsoren. The Indian Maharadja wordt de nieuwe kledingleverancier en Hockeydirect wordt vanaf komend seizoen de verkopende partij van de nieuwe clubkleding van Hockeyclub Waalwijk.

Met de nieuwe sponsorovereenkomst krijgen we niet alleen een prachtig tenue maar ook diverse andere kleding zoals trainingspakken, -shirts en sweaters. De clubshop staat al live en er staan ook al verschillende producten online. En helemaal mooi: bestellen en retourneren is gratis!

Clubshirt met korting
Bij de lancering van het nieuwe tenue ontvangen leden een kortingscode waarmee je eenmalig het officiĆ«le (thuis) clubshirt kunt aanschaffen voor slechts € 25,00 (winkelprijs € 44,95). Dit geldt ook voor keepers, maar niet voor trimhockey, kabouters en niet-spelende leden. Voor de jongens combinatieteams volgt een andere regeling. Voor hen komt er een pakket met shirt, broek en sokken tegen introductiekorting.

Regels gebruik clubtenue
Sponsoruitingen op het clubtenue moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen en er dient een actuele sponsorovereenkomst met de club te zijn. Wij volgen hiervoor onder andere de regelgeving van de KNHB.

Heb je nog geen nieuw shirt? Dan mag je het oude clubshirt tijdens de competitie nog dragen uiterlijk tot de winterstop 2021-22, zodat je ruim de tijd hebt om een nieuw shirt aan te schaffen. Vanaf maart 2022 mogen oude sponsorshirts niet meer worden gedragen tijdens de competitie.

Welke maat? Waar kunnen we de shirts passen?
Vanaf het begin van het nieuwe seizoen, in november, zullen op de club passhirts hangen. Zo kun je op dat moment goed beslissen welke maat shirt je moet gaan bestellen.

Wanneer leverbaar?
Het wedstrijdtenue (shirt, broek of rokje en sokken) is vanaf eind november online te bestellen. Overige clubshop artikelen, zoals trainingspakken, zijn vanaf augustus bij Hockeydirect te bestellen.

Sponsormogelijkheden
Natuurlijk is ook mogelijk om als team gezamenlijk kleding te bestellen. Neem voor de aanschaf en het bedrukken van artikelen of andere vragen over de nieuwe kleding contact op met de sponsorcommissie via [email protected].
< terug naar overzicht
Snel naar: