blok_subpage_links

Nieuw tenue

5-7-2021
In oktober gaan we over naar nieuwe clubkleding met nieuwe sponsoren. The Indian Maharadja wordt de nieuwe kledingleverancier en Hockeydirect wordt vanaf komend seizoen de verkopende partij van de nieuwe clubkleding van Hockeyclub Waalwijk.

Met de nieuwe sponsorovereenkomst krijgen we niet alleen een prachtig tenue maar ook diverse andere kleding zoals trainingspakken, -shirts en sweaters. We zijn druk bezig met het inrichten van een speciale clubshop waar je alle artikelen eenvoudig direct online kunt bestellen. De nieuwe clubshop zal vanaf augustus online zijn. En helemaal mooi: bestellen en retourneren is gratis!

Clubshirt met korting
Bij de lancering van het nieuwe tenue ontvangen leden een kortingscode waarmee je eenmalig het officiĆ«le (thuis) clubshirt kunt aanschaffen voor slechts € 25,00 (winkelprijs € 44,95). Dit geldt ook voor keepers, maar niet voor trimhockey, kabouters en niet-spelende leden. Voor de jongens combinatieteams volgt een andere regeling. Voor hen komt er een pakket met shirt, broek en sokken tegen introductiekorting.

Regels gebruik clubtenue
Sponsoruitingen op het clubtenue moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen en er dient een actuele sponsorovereenkomst met de club te zijn. Wij volgen hiervoor onder andere de regelgeving van de KNHB.

Heb je nog geen nieuw shirt? Dan mag je het oude clubshirt tijdens de competitie nog dragen uiterlijk tot de winterstop, zodat je ruim de tijd hebt om een nieuw shirt aan te schaffen. Daarna mogen oude sponsorshirts niet meer worden gedragen tijdens de competitie.

Welke maat? Waar kunnen we de shirts passen?
Vanaf het begin van het nieuwe seizoen, in september, zullen op de club passhirts hangen. Zo kun je op dat moment goed beslissen welke maat shirt je moet gaan bestellen.

Wanneer leverbaar?
Het wedstrijdtenue (sshirt, broek of rokje en sokken) is vanaf 1 oktober online te bestellen. Overige clubshop artikelen, zoals trainingspakken, zijn vanaf augustus bij Hockeydirect te bestellen.