blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Laatste trainingsweek voor de zomerstop

6-7-2021
Het zit er helaas alweer bijna op. Deze week vinden namelijk de laatste trainingen plaats voor de zomerstop van de Jongste Jeugd en ABCD junioren.

Trainingsschema 2021-2022
Eind deze week komt het concept trainingsschema seizoen 2021-2022 online. En op maandag 30 augustus starten de trainingen weer volgens het nieuwe schema.

Let op: het schema is nog niet helemaal definitief. Er kunnen nog wijzigingen volgen, vanwege de eventuele (on)beschikbaarheid van trainers op de gewenste momenten, maar in principe worden de trainingstijden niet meer gewijzigd, tenzij het echt niet anders kan.

Nieuw tenue
In oktober gaan we over naar nieuwe clubkleding met nieuwe sponsoren. The Indian Maharadja wordt de nieuwe kledingleverancier en Hockeydirect wordt vanaf komend seizoen de verkopende partij van de nieuwe clubkleding van Hockeyclub Waalwijk. Meer informatie op de website en in de Hockeyapp (Google of Apple).

Wij willen we al onze trainers, coaches en managers van het afgelopen seizoen enorm bedanken voor jullie inzet, gedrevenheid en enthousiasme!

Wij wensen jullie een heel fijne zomer!
 
< terug naar overzicht
Snel naar: