blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

BARMAN/VROUW GEZOCHT

20-8-2021
Helaas heeft onze trouwe barman, Ton van Gorcum, aangegeven te gaan stoppen als barman bij Hockeyclub Waalwijk. Hierdoor zijn we dringend op zoek naar een vervanger. Alle tips zijn meer dan welkom! 

Meer informatie vind je onderaan dit bericht, wij benaderen graag alle ingekomen berichten.

Als bestuur betreuren wij zijn besluit, maar wensen Ton veel succes in de toekomst met zijn nieuwe baan. Namens heel Hockeyclub Waalwijk willen wij Ton van Gorcum meer dan bedanken voor zijn 6 jaar trouwe dienst. 

MEER INFORMATIE (Vacature in de bijlage)
Functie:
Samen met vrijwilligers zorg je dat de leden en bezoekers van Hockeyclub Waalwijk een leuke dag bij onze vereniging hebben. Je verzorgt de hapjes en drankjes en je helpt de bezoekers om de juiste weg te vinden op het terrein van Hockeyclub Waalwijk. Einde van de dag zorg je er samen met vrijwilligers voor dat alles er weer spik en span uitziet.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de indeling van het bardienstschema en de begeleiding van deze groep op weekenddagen. Doordeweeks moet de inkoop gedaan worden en vindt er afstemming plaatst met de schoonmaakster.

De functie zal voornamelijk uitgevoerd worden op de maandagochtend, donderdagavond, zaterdag en zondag (25weken per jaar). Echter zijn alle opties (en uren) bespreekbaar.

Werkzaamheden:
- Bar werkzaamheden
- Keuken werkzaamheden
- Inkoop Food en Non-food
- Coördinatie bardienst schema
- Begeleiding vrijwilligers bardienst
- Coördinatie schoonmaak clubhuis

We bieden jou:
- Een ontspannen werksfeer
- Leuke vrijwilligers om mee samen te werken
- Een marktconform salaris
< terug naar overzicht
Snel naar: