blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Zaalhockey in gevaar!

6-10-2021
Om komend seizoen zaalhockey aan te kunnen bieden is het essentieel dat een aantal vrijwilligers opstaat en zich aanmeldt voor de zaalcommissie. Johan kan dit echt niet in zijn eentje! Zonder extra hulp is het zaalhockey dit seizoen in gevaar. Help jij dit voorkomen?

De zaalcommissie is verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden om te kunnen zaalhockeyen. Taken die daarbij nog te verdelen zijn:
  • regelen van materiaal (i.s.m. de materiaalcommissie);
  • verzorgen van een informatieavond (november);
  • communicatie en samenwerking met het wedstrijdsecretariaat;
  • het verzorgen van de communicatie aan de leden en de bond omtrent alle activiteiten in de zaal.
Kennis en ervaring met (zaal)hockey is absoluut niet noodzakelijk! De meeste taken vinden van half november tot eind februari plaats, dus echt rondom het zaalseizoen. In die periode kosten alle werkzaamheden ongeveer 1-3 uur per week.

Alle taken en activiteiten voor, tijdens en na de zaalcompetitie zijn in detail beschreven in het draaiboek van de zaalcommissie. Kijk hiervoor en voor meer informatie over zaalhockey op de website onder het kopje ZAALHOCKEY.

Lijkt het je leuk om een of meerdere taken uit te voeren, of heb je hier eerst nog vragen over? Neem dan gerust contact op met Johan Medel ([email protected]).
< terug naar overzicht
Snel naar: