blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Update coronamaatregelen (per 28-11)

Nieuwsafbeelding
29-11-2021 Vanwege de aanhoudende besmettingscijfers heeft het kabinet extra maatregelen getroffen die ook de hockeysport raken. Deze nieuwe maatregelen gaan zondagavond om 17:00 uur in en duren in ieder geval tot 19 december.

Van 17:00 uur tot 05:00 uur moeten sportcomplexen dicht zijn. Gelukkig blijft overdag sporten wel mogelijk en kunnen wedstrijden en trainingen gewoon doorgang kunnen vinden binnen deze tijdspanne.

Helaas betekent dit wel dat de veld- en zaaltrainingen die komende week volgens het nieuwe schema zouden starten nu dus NIET door kunnen gaan. Achter de schermen zijn we druk in overleg hoe we de zaaltrainingen naar ieders tevredenheid kunnen realiseren. We gaan kijken of we andere zaaluren kunnen regelen bij de gemeente en of we veldtrainingen kunnen vervroegen. 

Voor de indeling zal er gekeken worden naar beschikbaarheid van trainers en wanneer teams een mogelijkheid hebben om te trainen. Er zal veel flexibiliteit gevraagd worden van leden, ouders/verzorgers, coaches, vrijwilligers etc. Al met al zal het dus een flinke puzzel worden. We hebben er vertrouwen in dat dat goed komt.

Wij hopen dat er op korte termijn meer duidelijkheid komt over de komende periode en proberen iedereen zo snel als mogelijk van informatie te voorzien.

Meer informatie kun je lezen op de website van de KNHB.
< terug naar overzicht
Snel naar: