blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Zaalcompetitie wordt niet hervat

25-1-2022 Helaas heeft de KNHB besloten om de zaalcompetitie voor het district Zuid Nederland per direct stop te zetten:

"In het district Zuid Nederland hebben meer dan 30 verenigingen afgelopen twee weken helaas besloten zich terug te trekken uit de zaalcompetitie. Dat maakt, en dat vindt de KNHB zeer teleurstellend, dat meer dan de helft van de nog resterende 4500 wedstrijden in dit district niet gespeeld kan worden en dit leidt tot incomplete programma’s voor verenigingen die wel willen spelen. Gevolg van de terugtrekkingen door verenigingen is dat de KNHB geen andere mogelijkheid heeft dan de zaalcompetitie in het gehele district Zuid Nederland niet te hervatten.”

Uiteraard zijn wij erg verrast door dit besluit… zeker omdat eerder op de dag was gebleken dat het spelen van competitiewedstrijden weer was toegestaan. Met trainerszaken wordt er al gekeken naar de mogelijkheid om weer volledig buiten te gaan trainen. Mochten er teams zijn die toch in de zaal willen blijven trainen, graag dan een bericht hierover sturen naar de zaalcommissie.
< terug naar overzicht
Snel naar: