blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

3-daags Hockeykamp!

Nieuwsafbeelding
12-5-2022
Na het succes van vorig jaar, is er weer een nieuwe editie! Hockeyclub Waalwijk organiseert namelijk ook deze zomer weer een te gek zomer hockeykamp. Vanaf F t/m C jeugd kun je je inschrijven voor 3 dagen hockeyplezier!

In de zomervakantie van 2022 organiseert Hockeyclub Waalwijk voor alle jongens en meisjes van de F tot en met de C JEUGD weer een te gek hockeykamp in Waalwijk. Drie dagen hockeyen met vriendjes en vriendinnetjes, voor een superscherpe prijs! Kwaliteit, maar zeer zeker ook FUN zijn belangrijke ingrediƫnten. Daarom zijn we inmiddels druk bezig met het werven van de beste trainers!

Tijdens het programma worden verschillende spel-, techniek- en partijvormen gedaan en gaan we ook echte streethockey trucjes leren! Deze kun je aan eind van het kamp aan je ouders showen.

Kortom.. DIT WIL JE NIET MISSEN

Voor wie is het hockeykamp?
Het hockeykamp is voor iedereen van de F t/m C Jeugd. Van elk niveau is iedereen welkom, of je nu net begint of dat je al jaren ervaring hebt. We delen de groepjes in op basis van niveau, maar natuurlijk kijken we ook naar vriendjes en vriendinnetjes.

En wanneer is het hockeykamp?
Wie wil er nou een hockeyloze zomer.. Niemand toch? Daarom zal het kamp plaatsvinden van 25 juli t/m 27 juli 2022. Tijdens dit driedaagse kamp zal het aan niets ontbreken: eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. De kosten zijn normaal € 149, maar als je je aanmeldt voor 1 juli, dan zijn de kosten € 125. Schrijf je dus snel in om gebruik te maken van deze vroegboekkorting!

Wil jij graag mee doen, maar kun of wil je niet 3 dagen lang, dan kun je dit jaar ook jezelf per dag aanmelden! Hiervoor bedragen de kosten € 50,- per dag. Je kunt dan zelf aangeven welke dag (of 2 dagen) je mee wilt doen.

Hoe ziet het programma er uit?
Iedere dag mag je vanaf 9:30 uur gebracht worden. Zorg wel dat je er uiterlijk 10:00 uur bent, want dan willen we snel gaan beginnen met hockeyen.

De eerste dag beginnen we met het indelen van de groepjes voor het kamp. Ook ontmoet je dan de trainer(s). Na de kennismaking starten we snel met hockeyen, want daar zijn we natuurlijk voor gekomen. Uitdagende oefeningen, die worden aangepast op je niveau. Dat is wat centraal staat bij het hockeykamp. In de pauzes wordt er vooral plezier gemaakt! Onder andere met een echte hockeyquiz! Zorg dus dat je alles te weten komt over hockey.

We eindigen de dag om 16:00 uur. Wij zouden het fijn vinden als de kinderen uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. Dan hebben wij tijd om alles op te ruimen en ons weer klaar te maken voor de volgende dag.

Kunnen we ons samen aanmelden?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het zelfde groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zullen we kijken naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kunt halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit kunt maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Aanmelden?
Stuur een mail met daarin: je naam, team, en club naar [email protected]

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar [email protected].
< terug naar overzicht
Snel naar: