blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Update beëindigde samenwerking

8-6-2022

Op 16 mei hebben we jullie geïnformeerd over de beëindigde samenwerking met DES. Tijdens de toelichting op onze beslissing aan de jongensleden, sprak een aantal ouders de wens uit om toch nog eens na te denken over een gezamenlijke toekomst.

Het bestuur van Waalwijk heeft samen met een aantal betrokken leden haar uiterste best gedaan om de samenwerking te herstellen. We hebben duidelijk onze wens uitgesproken voor een samenwerking op gelijkwaardige basis, waarbij het persoons- of clubbelang ondergeschikt zou zijn aan het totaalplaatje van de jongens/herenlijn. Deze bundeling van krachten zou volgens ons meer stabiliteit en zekerheid bieden voor de toekomst.

Ondanks alle inspanningen betreuren we dat dit niet is gelukt. Het bestuur van DES heeft ons op 2 juni jl. schriftelijk laten weten dat er binnen hun club geen draagvlak is voor verdere samenwerking of een fusie van beide clubs (zie bijlage onderaan). Vanaf volgend seizoen gaan beide clubs dus weer zelfstandig verder.

Op dit moment zijn we druk bezig om de nieuwe teamindelingen samen te stellen. Later deze week zullen we die naar jullie communiceren.

Wij hopen jullie hiermee weer voldoende te hebben geïnformeerd.


Met sportieve groet,
het bestuur van HC Waalwijk

Bijlage: Reactie DES (PDF)

< terug naar overzicht
Snel naar: