blok_subpage_links
Snel naar:
< terug naar overzicht

Grote Clubactie

22-9-2022
Op zaterdag 24 september gaat de jubileumeditie van de Grote Clubactie van start. De Grote Clubactie viert namelijk haar 50ste verjaardag. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland. Ook Hockeyclub Waalwijk doet mee aan de Grote clubactie!

Aan alle verkopende leden: alvast bedankt voor jullie inspanning!
De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan 80% (€ 2,40 per lot!) naar onze vereniging gaat. De overige 60 cent gaat naar de landelijke organisatie, die daar de prijzen voor inkoopt.

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken hiervoor met een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt te staan op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de koper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

De standaard QR-code en weblink
In aanvulling op de lotenboekjes is het ook mogelijk om digitaal loten te verkopen. Op en in het verkoopboekje staat een standaard QR-code en de weblink die gaat naar clubactie.nl/lot. Op deze website zoekt de koper naar Hockeyclub Waalwijk. (Alle deelnemende verenigingen zijn vindbaar door te zoeken op verenigingsnaam en/of plaats). De koper kan vervolgens de naam van verkoper (KMHC lid) invullen. De online verkochte loten worden automatisch aan de verkoper gekoppeld. Deze machtigingen hoef je achteraf niet meer in te voeren.

Prijzen voor deelnemers
Er zijn vele grote prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000 belastingvrij. Verder zijn er auto’s, talrijke reizen, wintersportvakanties en geldprijzen te winnen.

Prijzen voor verkopers
Het team dat gemiddeld per kind de meeste loten verkoopt krijgt als team een verrassing van de club.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november a.s. in bij jouw coach of in de speciale doos in de kantine.
< terug naar overzicht
Snel naar: